Vers Vlees

Het allerbeste van Twente!

“Onze slagers streven altijd naar de allerbeste kwaliteit. We besteden veel aandacht aan de herkomst van de dieren en vinden de kwaliteit van de fokkerij en de mesterij ontzettend belangrijk. Daarnaast ligt onze focus op het welzijn van dieren, zoals het transport en de manier van slachten. Zo kunnen wij onze klanten het allerbeste vlees garanderen!”
– René Broekhuis van kwaliteitsslagerij Broekhuis

Vers vlees

De dieren van Slagerij Broekhuis worden met een optimale zorg en met zo min mogelijk stress gehouden, vervoerd en geslacht. Dit gebeurt in de schoonste en modernste stallen en slachterijen van Nederland, waarna de runderen en varkens volledig geslacht naar de slagerij worden gebracht. Als het vlees in de slagerij aankomt wordt het allemaal nog een keer gekeurd op kwaliteit en hygiëne. Is het vlees mooi van kleur? Is het vetpercentage correct? Is de malsheid naar wens? Is het gewicht voldoende?

Het vlees wordt alléén verwerkt als het aan alle eisen voldoet. De runderen worden vervolgens op een ambachtelijke en uiterst verse manier uitgebeend en klaargemaakt voor de koeling, zodat u zes dagen per week het lekkerste vlees kunt uitkiezen!

Dit hele proces heeft Slagerij Broekhuis volledig in eigen hand. De ketens (van het land tot de slagerij) zijn allemaal kort, waardoor ze de hoogst mogelijke resultaten kunnen behalen voor het welzijn, de kwaliteit en de hygiëne. Dit resulteert in het allerbeste en het aller verste stukje vlees van Twente!