Vers vlees

“Onze slagers streven altijd naar de allerbeste kwaliteit”

We besteden veel aandacht aan de herkomst van de dieren en vinden de kwaliteit van de fokkerij en de mesterij ontzettend belangrijk. Daarnaast ligt onze focus op het welzijn van dieren, zoals het transport en de manier van slachten. Zo kunnen wij onze klanten het allerbeste vlees garanderen!”

kwaliteit hygiëne keuringen

De dieren van Slagerij Broekhuis worden met een optimale zorg en met zo min mogelijk stress gehouden, vervoerd en geslacht. Dit gebeurt in de schoonste en modernste stallen en slachterijen van Nederland. Als het vlees in de slagerij aankomt wordt het allemaal nog een keer gekeurd op kwaliteit en hygiëne.
Het vlees wordt alléén verwerkt als het aan alle eisen voldoet. De runderen worden vervolgens op een ambachtelijke en uiterst verse manier uitgebeend en klaargemaakt voor de koeling. Dit hele proces hebben wij in eigen hand. De ketens (van het land tot de slagerij) zijn allemaal kort, waardoor ze de hoogst mogelijke resultaten kunnen behalen voor het welzijn, de kwaliteit en de hygiëne. Dit resulteert in het allerbeste stukje vlees van Twente!

Week aanbiedingen

Tot en met kerst kunt u niet meer online bestellen. Wel kunt u in onze winkel bestellen.