Over ons

Familiebedrijf in Twente

Als familiebedrijf zijn wij al een lange tijd gevestigd in Twente en hebben daardoor goede contacten kunnen opbouwen van samenwerkende partijen als varkensmesters en poeliers. Het vlees dat u bij ons koopt is hierdoor goed bij ons bekend.

van land tot klant

1

Stressvrij leven

De dieren op de boerderij zijn met optimale zorg behandeld en hebben een erg goed leven gehad.

2

Geslacht en gekeurd

Het vlees wordt alléén verwerkt als het aan alle eisen voldoet. Alles op een uiterst verse manier.

3

Vers in Slagerij

Dit proces heeft Slagerij Broekhuis in eigen hand, waardoor u alleen het allerbeste stukje vlees bij ons koopt.

Voordelig geprijsd

Naast een eerlijke slacht en een ambachtelijke bereiding vinden we het ook belangrijk dat goede kwaliteit betaalbaar blijft. Doordat we korte lijnen hebben met onze eigen boerderij en andere leveranciers kunnen we de kosten laag houden. Dit resulteert weer in voordelige prijzen voor u als klant.

De winkel

In onze winkel kunt u terecht voor de lekkerste ambachtelijke producten voorzien van een eerlijk en vriendelijk advies. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een goed stukje vlees, maar ook geven we u graag handige bereidingstips. U vind ons aan de Kalter 1 in Haaksbergen.

Ambachtelijk bereid

Voor, tijdens en na de slacht houden we ons altijd aan strikte en controleerbare eisen wat betreft de hygiëne. Doordat de keten van de productie zelf wordt geregeld hebben we controle op de omstandigheden van de slacht. We weten waar het vlees is geweest, hoe het is behandeld en hoe het vers is gehouden.

Uiteindelijk zorgen onze eigen slagers voor een ambachtelijke bereiding van de verschillende producten. Door ons voortdurend te verbeteren op het gebied van nieuwe technieken en bereidingswijzen houden we de kwaliteit van het vlees hoog.

Week aanbiedingen

Tot en met kerst kunt u niet meer online bestellen. Wel kunt u in onze winkel bestellen.