Eerlijk geslacht

Slagerij Broekhuis werkt uitsluitend met eerlijk Twents rundvlees van onze eigen boerderij. Als familiebedrijf zijn wij al een lange tijd gevestigd in Twente en hebben daardoor goede contacten kunnen opbouwen van samenwerkende partijen als varkensmesters en poeliers. Het vlees dat u bij ons koopt is hierdoor goed bij ons bekend.

De dieren hebben altijd een vrije uitloop gehad en worden op een stressvrije manier geslacht. De hele productieketen van de producten en het vlees hebben we dan ook in eigen hand. Door fijn om te gaan met de dieren vermijden we stress, wat de kwaliteit van het vlees aanzienlijk verbetert.

Ambachtelijk bereid

Voor, tijdens en na de slacht houden we ons altijd aan strikte en controleerbare eisen wat betreft de hygiëne. Doordat de keten van de productie zelf wordt geregeld hebben we controle op de omstandigheden van de slacht. We weten waar het vlees is geweest, hoe het is behandeld en hoe het vers is gehouden.

Uiteindelijk zorgen onze eigen slagers voor een ambachtelijke bereiding van de verschillende producten. Door ons voortdurend te verbeteren op het gebied van nieuwe technieken en bereidingswijzen houden we de kwaliteit van het vlees hoog.

Voordelig geprijsd

Naast een eerlijke slacht en een ambachtelijke bereiding vinden we het ook belangrijk dat goede kwaliteit betaalbaar blijft. Doordat we korte lijnen hebben met onze eigen boerderij en andere leveranciers kunnen we de kosten laag houden. Dit resulteert weer in voordelige prijzen voor u als klant.

 

De winkel

In onze winkel kunt u terecht voor de lekkerste ambachtelijke producten voorzien van een eerlijk en vriendelijk advies. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een goed stukje vlees, maar ook geven we u graag handige bereidingstips.

U vindt ons aan de Kalter 1 in Haaksbergen.