Catering in Hengelo op locatie laten verzorgen?

Heeft u catering nodig van hoogstaande kwaliteit in Hengelo? Dan bent u bij Slagerij Broekhuis uit Haaksbergen aan het juiste adres! Het organiseren van een diner voor een grote groep mensen of een feest kost vaak veel voorbereiding, waar vanzelfsprekend veel tijd en moeite in gaat zitten. U moet overal goed over nadenken: wat krijgen mijn gasten te eten, hoe ga ik ze tijdens de gelegenheid op hun wenken bedienen en welke benodigdheden heb ik nodig om een geslaagd feest of diner te organiseren? Waarom alles regelen als Slagerij Broekhuis deze zorg uit handen kan nemen?

Slagerij Broekhuis is een slagerij en cateringbedrijf uit Haaksbergen en heeft een uitgebreide cateringservice in Hengelo en omstreken. Wij zijn en familiebedrijf en werken alleen met eerlijk vlees, waarbij we complete productieketen van onze producten in eigen handen hebben. Op deze manier weten we altijd wat wij onze gasten voorschotelen en kunnen wij u garanderen dat de dieren een eerlijke behandeling krijgen, vrije uitloop hebben gehad en op een stressvrije manier worden geslacht. Niet alleen is dit veel diervriendelijker, het komt de kwaliteit van het vlees uiteindelijk ook zeker ten goede.

Mogelijkheden voor catering Hengelo

De organisatie van Slagerij Broekhuis bestaat onder andere uit een enthousiast cateringteam die al uw culinaire wensen in vervulling laten gaan. U kunt kiezen voor één van onze buffetten, waarbij de maaltijden versbereid op elk gewenst tijdstip langsbrengen. De buffetten worden geleverd in speciale warmhoud bakken inclusief borden en passend bestek en kunnen na afloop weer vuil retour.

Bent u van plan om een feestje te organiseren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen probleem. Door gebruik te maken van onze catering in Hengelo bent u verzekerd van een fantastisch en geslaagd feest. Wij zorgen voor de gewenste hapjes en drankjes en regelen daarnaast andere belangrijke voorzieningen zoals stoelen, statafels en een feesttent. Indien er bepaalde arrangementen gewenst worden, kan dit natuurlijk altijd overlegd worden met onze catering.

Meer informatie over catering Hengelo

Onze cateringservice in Hengelo is zeer uitgebreid en is van alle markten thuis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via de gegevens op onze contactpagina of kom gerust eens langs bij onze slagerij in Haaksbergen.

Week aanbiedingen

Tot en met kerst kunt u niet meer online bestellen. Wel kunt u in onze winkel bestellen.