Catering Enschede

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u de catering in Enschede of omgeving op locatie kan verzorgen? Dan bent u bij Slagerij Broekhuis uit Haaksbergen aan het juiste adres! Als u kiest om de catering in Enschede te laten verzorgen door Slagerij Broekhuis, dan weet u in elk geval zeker dat niet alleen de service, maar ook de kwaliteit van de catering uitstekend zal zijn.

De culinaire mogelijkheden bij Slagerij Broekhuis zijn eindeloos en wij voorzien u graag van een compleet bezorgd buffet, zonder dat u zich hierbij zorgen hoeft te maken over eventuele bijkomstigheden. Of het nou gaat om een uitgebreid hapjesbuffet of speciaal samengestelde maaltijden, Slagerij Broekhuis verzorgd hetgeen wat u wenst!

Catering op locatie in Enschede

Slagerij Broekhuis verzorgd allerlei soorten catering op locatie in Enschede en voorziet uw gasten graag van alle culinaire mogelijkheden die u bij ons wenst. Hoe heerlijk is het als u gasten kunt uitnodigen zonder dat u hierbij moet zorgen voor de hapjes, drankjes en andere benodigdheden? Als familiebedrijf is Slagerij Broekhuis een grote speler in de wereld van eerlijk vlees.

Door de jaren heen hebben wij belangrijke contacten opgebouwd met samenwerkende partijen zoals varkensmesters en poeliers, waardoor het vlees bij ons goed bekend is. Doordat wij de gehele productieketen van de producten en het vlees in eigen hand hebben, kunnen wij onze klanten voorzien van het allerbeste vlees waarbij de hoge kwaliteit van onze producten uiteraard een vereiste is.

Bij het verzorgen van de catering op locatie in Enschede is het mogelijk om alleen te kiezen voor bezorging, maar ook om de gehele catering uit handen te geven en door ons te laten verzorgen. Hierbij zorgen wij uiteraard voor de andere benodigdheden zoals borden, bestek, glazen en indien gewenst verschillende soorten dranken. Ook (sta)tafels, partytenten en feesttenten kunnen worden verzorgd door Slagerij Broekhuis.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze cateringservice in Enschede of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, zodat we samen met u de mogelijkheden door kunnen nemen om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact op met Slagerij Broekhuis, want kwaliteit is wat ons onderscheidt.

Week aanbiedingen

Tot en met kerst kunt u niet meer online bestellen. Wel kunt u in onze winkel bestellen.