Al onze buffetten worden vers en met zorg in onze eigen keuken bereid. Dit betekent dat aanpassingen en speciale wensen altijd mogelijk zijn.
Stamppotbuffet: Een heerlijk buffet met drie soorten stamppot en drie vleesgerechten naar keuze. Standaard geserveerd met zilveruitjes, augurken en appelmoes.
Kies bijvoorbeeld uit: Stamppot: Boerenkool, zuurkool, hutspot, andijvie, prei, lente of Twentse stamppot. Vlees: Rookworst, spareribs, speklap, oerham, goulash of (kip)hachee.
Hollands buffet: Een Hollands feestje op tafel met twee aardappelgerechten en vier vleesgerechten. Inclusief twee verschillende salades, stokbrood met kruidenboter en diverse sauzen.
Kies bijvoorbeeld uit: Aardappelgerechten: Boerenkriel, bistrokriel, pittige partjes, aardappelgratin of patat. Vlees: Schnitzel, varkenshaas in roomsaus, gehaktballetjes, spareribs, kipsaté in satésaus, beenham, warm vlees of dijenkletser. Salades: Rundvleessalade, eiersalade, kartoffelsalade of rauwkost.
Oosters buffet: Een Oosters buffet met twee rijst- of pastagerechten en vier vleesgerechten, aangevuld met twee verschillende salades. Uiteraard met stokbrood, kruidenboter en diverse sauzen.
Kies bijvoorbeeld uit: Gerechten: Bami, nasi, Italiaanse bolognese, macaroni of rijst. Vlees: Babi pangang, ajam pangang, babi ketjap, oosterse kip, pilaf, kip Stroganoff, kip Bangkok of tjaptjoi. Salades: Rundvleessalade, eiersalade, pastasalade, rijkelijke salade of rauwkost.