BBQ Hengelo? Huur een compleet pakket bij Slagerij Broekhuis! Wij beschikken over een ruim aanbod van benodigdheden voor een heerlijke BBQ. Naast een aantal hele smakelijke vleespakketten heeft u bij ons de mogelijkheid om een volledig uitgeruste BBQ te huren, inclusief aflevering in Hengelo en reiniging achteraf. Op deze manier heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u samen met uw gasten genieten van een gezellig feestmaal.

De BBQ-pakketten van Slagerij Broekhuis worden vers bereidt en zijn daardoor altijd van de beste kwaliteit. Afgestemd op uw wensen en uw voorkeuren kunt u kiezen uit drie verschillende soorten: Populair, Royaal en Luxe. Hierbij zijn ze alle drie variërend qua inhoud, samenstelling en prijs. Afhankelijk van uw budget en de hoeveelheid personen die aanwezig zullen zijn tijdens de BBQ kunnen we de pakketten geheel op uw wensen afstemmen. Dit zorgt ervoor dat u uw gasten volop keuze biedt. Wat wilt u nog meer tijdens uw BBQ in Hengelo?

Voordelen van Slagerij Broekhuis BBQ Hengelo!

  • Voordelig BBQen
  • Vooraf en achteraf reiniging
  • Aan huis bezorgd
  • Kwaliteitsvlees

Vleespakketten en bijgerechten bij BBQ Hengelo

Naast de BBQ zelf en de verschillende vleespakketten kunt u bij ons ook terecht voor diverse bijgerechten. Voorgebakken stokbrood, allerlei sauzen en bijpassende salades maken uw BBQ helemaal af. Voor een complete verzorging van uw bbq in Hengelo moet u beslist bij Slagerij Broekhuis zijn!

Week aanbiedingen

Tot en met kerst kunt u niet meer online bestellen. Wel kunt u in onze winkel bestellen.