BBQ Enschede? Huur een compleet pakket bij Slagerij Broekhuis! Wij beschikken over een ruim aanbod van benodigdheden voor een heerlijke BBQ. Naast een aantal hele smakelijke vleespakketten heeft u bij ons de mogelijkheid om een volledig uitgeruste BBQ te huren, inclusief aflevering in Enschede en reiniging achteraf. Op deze manier heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u samen met uw gasten genieten van een gezellig feestmaal.

De BBQ-pakketten van Slagerij Broekhuis worden vers bereid en zijn daardoor altijd van de beste kwaliteit. Afgestemd op uw wensen en uw voorkeuren kunt u kiezen uit drie verschillende soorten: Populair, Royaal en Luxe. Hierbij zijn ze alle drie variërend qua inhoud, samenstelling en prijs. Afhankelijk van uw budget en het aantal personen dat aanwezig zal zijn tijdens de BBQ kunnen we de pakketten op allerlei manieren samenstellen. Dit zorgt er voor dat uw gasten een geruime keuze hebben en dat er voor ieder wat wils is. Wat wenst u zich nog meer tijdens een BBQ in Enschede?

Voordelen van Slagerij Broekhuis bbq-enschede !

  • Voordelig BBQen
  • Vooraf en achteraf reiniging
  • Aan huis bezorgd
  • Kwaliteitsvlees

Vleespakketten en bijgerechten bij bbq Enschede

Naast de BBQ zelf en de verschillende vleespakketten kunt u bij ons ook terecht voor diverse bijgerechten. Voorgebakken stokbrood, allerlei sauzen en bijpassende salades maken uw BBQ helemaal af. Voor een complete verzorging van uw bbq in Enschede moet u beslist bij Slagerij Broekhuis zijn!

bestelknop-BBQ