Catering in Haaksbergen bestellen?

Slagerij Broekhuis is een allround slagerij in Haaksbergen met een uitgebreide cateringservice op locatie in Haaksbergen en omgeving. Krijgt u gasten op bezoek of houdt u binnenkort een feest waarbij de mensen voorzien moeten worden van  heerlijk eten en drinken en op hun wenken bediend moeten worden? Dan is de cateringservice van Slagerij Broekhuis op locatie in Haaksbergen de perfecte oplossing.

Als u kiest voor de catering van Slagerij Broekhuis, dan gaat u gegarandeerd genieten van de culinaire hoogstandjes die vers door ons worden bereid. Dit kunnen kleine hapjes zijn, maar ook grote uitgebreide buffetten met meerdere soorten vlees voor grote groepen mensen. U hoeft het enkel aan te geven bij ons en wij zorgen dat de catering geheel wordt verzorgd op locatie in Haaksbergen, waarbij we uiteraard rekening zullen houden met al uw wensen en behoeften.

Geheel verzorgde catering op locatie in Haaksbergen

Catering is een ruim begrip en Slagerij Broekhuis probeert dat ook graag zo te houden. U kunt zelf bepalen welk arrangement wij voor u verzorgen en vanzelfsprekend zullen we alle mogelijkheden vooraf met u bespreken. Wilt u thuis lekker eten met vrienden of familie en heeft u enkel en alleen een uitgebreid buffet nodig? Wij komen op elk gewenst tijdstip de buffetten op locatie brengen waarbij de maaltijden warm wordt aangeleverd in speciale warmhoud bakken. Koken voor 10 man is misschien veel, maar het afwassen is vaak nog veel erger. Geen probleem, want bij Slagerij Broekhuis kunt u alles gewoon vuil retour doen!

Bent u niet in het bezit van de benodigdheden om een goed feestje te organiseren? Slagerij Broekhuis helpt u graag om een goed en geslaagd feest te organiseren, waarbij wij uiteraard zorg zullen dragen voor de catering op locatie in Haaksbergen. Niet alleen een uitgebreid hapjes –en drankjes buffet behoort tot de mogelijkheden, indien gewenst kan onze cateringservice in Haaksbergen ook (sta)tafels, een feesttent en andere voorzieningen voor u regelen.

Laat de catering in Haaksbergen verzorgen door Slagerij Broekhuis

Heeft u een etentje gepland bij uw thuis met vrienden of moet u een feestje organiseren? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Slagerij Broekhuis om gebruik te maken van onze cateringservice in Haaksbergen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het treffen van de voorbereidingen. Naast het feit dat u een hoop tijd en moeite bespaard, kunt u zelf ook nog eens optimaal genieten als wij de catering compleet voor u verzorgen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op middels telefoonnummers 053-572 7271 en 06-340 340 74 of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Week aanbiedingen

Tot en met kerst kunt u niet meer online bestellen. Wel kunt u in onze winkel bestellen.