Catering op locatie in Enschede

Slagerij Broekhuis verzorgd allerlei soorten catering op locatie in Enschede en voorziet uw gasten graag van alle culinaire mogelijkheden die u bij ons wenst. Hoe heerlijk is het als u gasten kunt uitnodigen zonder dat u hierbij moet zorgen voor de hapjes, drankjes en andere benodigdheden? Als familiebedrijf is Slagerij Broekhuis een grote speler in de wereld van eerlijk vlees.

Door de jaren heen hebben wij belangrijke contacten opgebouwd met samenwerkende partijen zoals varkensmesters en poeliers, waardoor het vlees bij ons goed bekend is. Doordat wij de gehele productieketen van de producten en het vlees in eigen hand hebben, kunnen wij onze klanten voorzien van het allerbeste vlees waarbij de hoge kwaliteit van onze producten uiteraard een vereiste is.

Bij het verzorgen van de catering op locatie in Enschede is het mogelijk om alleen te kiezen voor bezorging, maar ook om de gehele catering uit handen te geven en door ons te laten verzorgen. Hierbij zorgen wij uiteraard voor de andere benodigdheden zoals borden, bestek, glazen en indien gewenst verschillende soorten dranken. Ook (sta)tafels, partytenten en feesttenten kunnen worden verzorgd door Slagerij Broekhuis.

Catering Enschede

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u de catering in Enschede of omgeving op locatie kan verzorgen? Dan bent u bij Slagerij Broekhuis uit Haaksbergen aan het juiste adres! Als u kiest om de catering in Enschede te laten verzorgen door Slagerij Broekhuis, dan weet u in elk geval zeker dat niet alleen de service, maar ook de kwaliteit van de catering uitstekend zal zijn.

De culinaire mogelijkheden bij Slagerij Broekhuis zijn eindeloos en wij voorzien u graag van een compleet bezorgd buffet, zonder dat u zich hierbij zorgen hoeft te maken over eventuele bijkomstigheden. Of het nou gaat om een uitgebreid hapjesbuffet of speciaal samengestelde maaltijden, Slagerij Broekhuis verzorgd hetgeen wat u wenst!

HAPJES-BUTTON

Bestelformulier

Nieuw: u kunt uw hapjes eenvoudig online bestellen, waarna wij u een ontvangstbevestiging toesturen. U kunt gewoon in de winkel afrekenen.

 • Hapjes

 • Gevuld ei
  Broodje brie
  Broodje filet
  Gehaktballetjefruitvariatie
  Broodje salade
  Broodje zalm
  Rookvlees ei
  Stokbroodhapjes
  Prijs: 32,00 € Aantal:
 • Grillworst
  Rookvlees ei
  Ham monchou
  Zeeuws spek
  Droge worst
  Gehaktballetje
  Leverworst
  Prijs: 22,95 € Aantal:
 • Broodje filet
  Broodje salade
  Broodje brie
  Gehaktballetje met fruitvariatie
  Broodje zalm
  Prijs: 35,95 € Aantal:
 • Grillworst
  Leverworst
  Droge worst
  Gehaktballetje
  Lekkergatje
  Slagersspecialiteit + Sausje
  Prijs: 9,95 € Aantal:
 • Kippenlever met zongedroogde tomaat
  Gevuld eitje in bamboescheut
  Stokbroodje met haring
  Italiaanse salami met geitenkaas en kers kruit
  Stokbroodje filet American
  Gehaktballetje met olijfjes
  Stokbroodje gerookte zalm
  Prijs: 35,95 € Aantal:
 • schaal à
  +/- 40 hapjes
  14,95
  De mondverwenner

  10 gevulde eitjes, Grillworst, Kipkluifje, Gehaktballetje, Blokje kaas

  stuks
  0
 • Prijs: 14,95 € Aantal:
 • 0,00 €

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze cateringservice in Enschede of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, zodat we samen met u de mogelijkheden door kunnen nemen om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact op met Slagerij Broekhuis, want kwaliteit is wat ons onderscheidt.